ONTHAALWEEK
STUDENTENKAARTEN
MASTERSEMINARIES
Onthaalbrochure voor nieuwe studenten

start academiejaar

ONTHAALWEEK
1e bachelor – algemeen verloop

Tijdens de onthaalweek leer je je opleiding beter kennen, de docenten, medestudenten, ateliers, faciliteiten en de campussen. Je krijgt het programma ook in gedrukte versie bij het onthaalmoment in MIRY Concertzaal op maandag. Hou alvast rekening met onderstaande momenten.

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

MA 19.09.22

We verwachten jou op maandag 19 september in de MIRY Concertzaal op campus Grote Sikkel, Biezekapelstraat 2, 9000 Gent. Als je volledig bent ingeschreven ontvang je hier ook je studentenkaart. Je ontvangt er ook het volledige programma van de onthaalweek voor jouw opleiding.

  • 09:00 – studenten landschaps- en tuinarchitectuur, interieurvormgeving
  • 11:00 – studenten animatiefilm, film, drama, klassieke muziek, jazz- en popmuziek, compositie en muziekproductie, instrumentenbouw, beeldhouwkunst, installatie, mediakunst, schilderkunst, tekenkunst, performance, fotografie, autonome vormgeving, grafisch ontwerp, textielontwerp en mode.
DI 20.09.22

Infosessies studentenaangelegenheden en algemene theorie.

WO 21.09.22

Je leert de artistieke werking van KASK & Conservatorium kennen vanaf de middag en ontdekt zo KIOSK, Drama, de Kunstenbibliotheek, KASKcinema en de Zwarte Zaal. Vanaf 17:00 ben je welkom aan het KASKcafé tijdens het gezamenlijke startmoment van het academiejaar. Met de studenten uit de andere bachelor- en masterjaren, een goeie portie muziek, optredens en een drankje klinken we het nieuwe academiejaar in!

Uitwisselings- en Erasmusstudenten

We verwachten je op vrijdag 23 september om 09:30 in auditorium Cirque op campus Bijloke (Louis Pasteurlaan 2).

Internationale masterstudenten

We verwachten je op vrijdag 23 september om 13:00 in auditorium Cirque op campus Bijloke (Louis Pasteurlaan 2).

 

STUDENTENKAARTEN
Nieuwe studenten

Schreef je dit academiejaar voor het eerst in aan onze school? Als je jouw studentenkaart nog niet kreeg, kan je terecht aan het onthaal op Campus Bijloke waar je kaart klaar ligt (Cloquet-gebouw – ingang Pasteurlaan).

Andere studenten

Gezien een nieuwe codering voor alle kaarten nodig was, moet elke student een nieuwe kaart krijgen. Je kan hiervoor terecht aan het onthaal op campus Bijloke waar je kaart klaar ligt (Cloquet-gebouw – ingang Pasteurlaan).  De gegevens op je kaart (bv. e-purse) worden automatisch overgezet naar de nieuwe kaart.

Studenten muziek die geen les volgen op campus Bijloke en graag hun studentenkaart afhalen aan het onthaal op campus Grote Sikkel kunnen dit melden bij Katty Lemahieu. We zorgen er dan voor dat je je kaart daar kunt afhalen.

MASTERSEMINARIES
Masterstudenten kiezen theoretische masterseminaries aan de start van een nieuw academiejaar.
HOE SCHRIJF JE IN?

Inschrijven kan enkel online. De inschrijvingen starten half september.


STAP 1

Lees de brochure aandachtig door.

Bekijk de planning van de seminaries in semester 1. De seminaries starten op 3 oktober.


STAP 2

Maak een goed doordachte keuze. Hou bij je keuze voldoende rekening met jouw uurrooster en vermijd dat jouw seminaries of jouw andere vakken op hetzelfde tijdstip doorgaan. Aanwezigheid is cruciaal. Let op! Als er geen 24 lesuren zijn ingepland voor een bepaald seminarie, zal de docent een inhaalsessie aftoetsen met de studenten in de eerste les.


STAP 3

Kies reserveseminaries die verschillen van je eerste keuze!


STAP 4

Vul het formulier in. Je kan het invullen vanaf zaterdag 17 september, 10:00.


STAP 5

Bekijk op zondag 25 september het overzicht van de deelnemers per seminarie op Chamilo. Nadien volgt er regelmatig een update.

Onthaalbrochure voor nieuwe studenten

De studietrajectbegeleiders ontwikkelden deze brochure voor iedereen die start met studeren aan KASK & Conservatorium.

Bekijk de onthaalbrochure